Deel uw woning of bedrijfspand in zoals u het wilt

0479 81 67 34 Contacteer mij

Laat uw interieur stijlvol afwerken

Heeft u een zolderruimte die u wilt inrichten als extra slaapkamer of wilt u ongelijke muren wegwerken? Dan kom ik graag langs om uw woning of zaak naar wens af te werken. Ik doe niet alleen de opbouw van valse muren, maar ik zorg er uiteraard ook voor dat uw ramen of deuren naadloos passen. Zo is uw kamer of woning klaar voor de finishing touch. Een ander veelgevraagd materiaal naast gipsplaten zijn zogenaamde OSB-platen (Oriented Strand Board). Dit is een milieuvriendelijk materiaal dat voor bepaalde toepassingen de voorkeur krijgt. Het is vooral sterk en buigt niet makkelijk door. Ideaal dus voor muren die tegen een stootje moeten kunnen! Ik adviseer u graag met betrekking tot de keuze tussen gyproc- en OSB-platen.

Een moderne en strakke afwerking met gyprocplaten

Bij verbouwingen komt er heel wat kijken. Een belangrijk onderdeel van uw renovatie is het efficiënt indelen van de ruimtes. Als expert in gyprocwerken helpt Staelens Jeroen uit Impe (Lede) u graag verder. Denkt u hierbij aan:

  • Het plaatsen van voorzetwanden

  • Het afwerken van uw badkamer

  • Het installeren van valse plafonds

Ik werk uiteraard met gyprocplaten van de beste kwaliteit. Het is belangrijk dat dit perfect wordt afgewerkt. Ik zorg ervoor dat uw ruimte een stijlvolle en hedendaagse uitstraling krijgt. De door mij gebruikte gyprocplaten zijn zeer makkelijk te verwerken en aan te brengen.

Heeft u bijzondere wensen?
Dan bespreek ik ze graag en denk ik met u mee.

Zoekt u een ervaren gyprocwerker nabij Aalst? Dan rekent u toch gewoon op Staelens Jeroen! Laat uw gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met u op.

Contacteer mij