kwaliteit door de ogen van een vakman

0479 81 67 34 Contacteer mij

Laat u overtuigen door mijn eerdere realisaties

Staelens Jeroen uit Lede gaat altijd voor het beste resultaat. En dat resultaat mag dan ook gezien worden. Ik bereid elk project zorgvuldig voor. Ik ga dan ook altijd het gesprek aan met de klant en breng zijn wensen in kaart. Indien nodig adviseer ik de klant, opdat het resultaat natuurlijk ook langdurig naar wens is. Vervolgens stel ik vrijblijvend een offerte op. Pas wanneer de klant akkoord gaat, ga ik aan de slag. Het resultaat? Dat aanschouwt u toch gewoon hier? 

Onderstaande foto’s zijn genomen bij eerdere realisaties in de wijde omgeving van Lede. Ook in Aalst, Erpe-Mere, Wetteren, Wichelen, Berlare en Laarne heb ik een aantal projecten succesvol afgewerkt.

Elektriciteitswerken in geheel Vlaanderen

Als ervaren elektricien word ik natuurlijk warm van schema’s, kasten en borden. En hoewel die borden voor een vakman veelzeggend zijn, zeggen ze u waarschijnlijk niks. Daarom deel ik hier voornamelijk afgewerkte elektrische installaties. Bekijk de door mij uitgewerkte oplossingen en aanschouw hoe elektriciteit ook comfort brengt.

Gyprocwerken in Aalst en omgeving

Ten slotte vindt u hier ook enkele foto’s met betrekking tot door mij uitgevoerde gyprocwerken. U ziet hoe ik ruimtes efficiënter indeel en hoe een net resultaat altijd een garantie is. Daarbij hebben klanten steeds de vrijheid om de ruimte naar smaak af te werken. Hier kunt u zich even laten inspireren voor uw eigen woning of laten we even bellen om het een en ander te bespreken.

Ik kom graag bij u langs om uw project te bespreken. Ik toon graag foto’s van eerdere realisaties om de mogelijkheden praktisch aan te tonen.

Bel mij voor een afspraak!

0479 81 67 34